image001

Een letselschade ontstaat ten gevolge van bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout. Het vaststellen van aansprakelijkheid en de omvang van de diverse schadecomponenten levert veelvuldig complexe juridische vraagstukken op. Die vragen om een kritische benadering en waar mogelijk een pragmatische oplossing. De praktijk van het personenschaderecht wordt van oudsher door advocaten van Nysingh beoefend. Zij hebben veel ervaring in het adviseren en procederen in letselschadezaken.

bericht van Co Appelman:

Mijn amputatie is een gevolg geweest van een ernstig motorongeluk. Omdat ik geen schuld had, wilde ik proberen mijn schade te verhalen. Ik kwam toen in de wereld van letselschade terecht.Ik heb moeten ervaren dat er nogal wat buro’s bestaan die graag geld verdienen (vaak 15-20% van de schadevergoeding) aan slachtoffers, maar kwalitatief slecht werk leveren. Dat heeft grote consequenties omdat dit soort zaken jaren lopen en de belangen aanmerkelijk zijn.

ik ben heel blij dat ik na een half jaar ben overgestapt naar letselschade-advocaat Mr. Maarten Spronck te Apeldoorn. Hij heeft ontzettend veel voor mij betekend in het hele traject, mij waar mogelijk zorgen uit handen genomen en strategisch sterk opgetreden. al die jaren is hij accuraat aan de slag gebleven. De advocaatkosten heeft hij keurig verhaald op de tegenpartij en mij komt de volledige schadevergoeding toe. Echt klasse!

Wil je een keer een advies aan hem vragen of wellicht een second opinion op je dossier,
kan ik hem van harte aanbevelen. Hij werkt door het hele land. Mr. M.T. Spronck, Apeldoorn (055 5271271) of de site van zijn kantoor www.nysingh.nl

Ik wens degenen die dit traject door moeten veel sterkte, een goede afhandeling van je aansprakelijkheids claim werkt zeker positief bij de verwerking!

Co “1b1” Appelman

zie voor meer informatie: www.nysingh.nl