Evenementen

HomeEvenementen

Wintersportreis 2023

De Dennis van der Zeijden Foundation organiseert van 25 tot en met 29 januari 2023 weer een wintersportreis voor skiërs met een prothese.
Alle informatie hierover is te vinden op onderstaande flyer.

(Rolstoel)tennisclinic op 9 november

Ben je tussen de 6 en 66 jaar en lijkt het je leuk om een keer te (rolstoel)tennissen? Meld je dan aan voor de tennisclinic op 9 november die wordt gegeven door een trainer van de Esther Vergeer Foundation.

De clinic wordt gehouden in de sportzaal van Klimmendaal in Arnhem.

Kijk op www.esthervergeerfoundation.nl voor meer informatie.

Padel-clinic, 5 november 2022

Zit je in een rolstoel of heb je een arm- of beenprothese? Dan is dit je kans om kennis te maken met de snels groeiende sport ter wereld: padel. Onder begeleiding van een Padelleraar leer je de beginselen van het Padellen. Het evenement wordt gehouden in Almere.
Verdere informatie is te vinden op www.dennisvanderzeijden.nl/

11 en 12 november: Veinedagen

Op 11 en 12 november a.s. worden de VEINEdagen weer georganiseerd. Deze beurs is bedoeld voor alle ouders en professionals, die dagelijks omgaan met kinderen en jongeren met een beperking, die zoeken naar positieve en praktische handvatten om nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Voor iedereen die zin heeft in ‘fijne’ dagen, waar fabrikanten, professionals uit de zorg en ouders en hun (jongvolwassen) kinderen met een beperking elkaar ontmoeten. Waarbij sfeer voorop staat! Rustige gesprekken, voldoende dingen om te doen en uit te proberen en vooral een heleboel verrassingen. Ons motto is dat iedereen met  nieuwe energie en een toepasbaar idee de beurs verlaat!

Alle informatie over deze gratis beurs is te vinden op www.veinedagen.nl.

Talentherkenningsmiddag NOC*NSF 24 september

Op zaterdag 24 september 2022 organiseert NOC*NSF de TeamNL Paralympische Talentdag. De locatie hiervoor is Sportcentrum Papendal te Arnhem.
Deze dag is bedoeld voor:

  • sporters met een visuele of lichamelijke beperking
  • in de leeftijd van 12 tot 35 jaar
  • die ambitie hebben om zich verder door te ontwikkelen in de sport.

Prothesegebruikersdag bij Heckert en Van Lierop op 1 oktober

Zaterdag 1 oktober organiseren Heckert & van Lierop en de vereniging KorterMaarKrachtig voor de vijfde keer de Prothesegebruikersdag. Een gratis, informatief evenement voor mensen met een beenamputatie en/of -prothese. Ontmoet lotgenoten en laat u informeren door zorgprofessionals en leveranciers. U bent van harte welkom.

Alle informatie over deze dag is te vinden op https://www.heckert-vanlierop.nl/prothesegebruikersdag/