Disclaimer

HomeDisclaimer

Disclaimer

Algemeen 

Iedereen die voor welke doeleinden dan ook gebruik maakt van de website van KorterMaarKrachtig gaat akkoord met de onderstaande voorwaarden en bepalingen.  KorterMaarKrachtig behoudt zich het recht voor deze bepalingen op elk gewenst moment aan te passen.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
KorterMaarKrachtig aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Links naar andere websites

Deze website kan, bij wijze van service, links of verwijzingen bevatten naar andere sites. KorterMaarKrachtig neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites, geeft geen garantie over inhoud en betrouwbaarheid van deze sites. Evenmin wordt aansprakelijkheid voor schade en/of letsel direct of indirect voortvloeiend uit de inhoud daarvan aanvaard.

Verwijzingen/Koppelingen naar de KorterMaarKrachtig website

Het is toegestaan om een koppeling te maken van een andere websites naar de KorterMaarKrachtig website, slechts op voorwaarde dat:

  • een website niet mag suggereren dat KorterMaarKrachtig de informatie op die site  ondersteunt of aanbeveelt
  • de KorterMaarKrachtig website niet mag worden gebruikt als ingesloten online frame
  • een website een link naar de KorterMaarKrachtig website mag gebruiken, maar geen inhoud mag kopiëren
  • een website geen onjuiste informatie over KorterMaarKrachtig mag geven
  • een website geen beledigende, lasterlijke, discriminerende, obscene of anderszins onaanvaardbare taal of onjuiste informatie mag bevatten

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten 

Het auteursrecht op deze website berust bij KorterMaarKrachtig of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan KorterMaarKrachtig. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door KorterMaarKrachtig.

Leave a Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.