Lidmaatschap KMK

HomeLidmaatschap KMK

Word lid van KorterMaarKrachtig, voor elkaar!

U kunt lid worden door in te loggen op ons ledenportaal. Daar klikt u op ‘Aanmelden als lid’

Lid worden van de vereniging KorterMaarKrachtig? Het lidmaatschap kost € 25,– per jaar als u KMK machtigt om de contributie automatisch af te schrijven. Zonder zo’n automatische incassomachtiging kost het lidmaatschap € 30,–. Hiervoor ontvangt u minimaal vier maal per jaar het ledenblad ‘Kort&Krachtig!’ en kunt u deelnemen aan alle activiteiten en het lotgenotencontact van KMK. U hebt stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering.

Leden van KMK kunnen ook een gratis pas aanvragen van Onbeperkt leven. Daarmee kunnen zij korting krijgen op allerlei producten en diensten voor mensen met een beperking.  Het gaat hierbij niet alleen om hulpmiddelen, maar ook om bijvoorbeeld reizen, cursussen en kleding. Zie: kortermaarkrachtig.com/gratis-kortingspas-van-onbeperkt-leven-voor-kmk-leden.

Met uw KMK-lidmaatschap ondersteunt u het fantastische werk dat onze vrijwilligers in revalidatiecentra en ziekenhuizen in Nederland doen.
Het lidmaatschap van een patiëntenvereniging wordt door een aantal ziektekostenverzekeraars vergoed via een aanvullend pakket. Klik hier voor een overzicht van deze ziektekostenverzekeraars.

Toestemming voor het gebruik van uw gegevens

Door ondertekening en verzending van het aanmeldingsformulier geeft u zich op als lid van de vereniging KorterMaarKrachtig en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KorterMaarKrachtig gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dit doen kunt u nalezen in ons privacyprotocol.