Lidmaatschap KMK

HomeLidmaatschap KMK

Word lid van KorterMaarKrachtig, voor elkaar!

U kunt lid worden door in te loggen op ons ledenportaal. Daar klikt u op ‘Aanmelden als lid’

Lid worden van de vereniging KorterMaarKrachtig? Het lidmaatschap kost vanaf 1 januari 2019 slechts € 30,– per jaar. Hiervoor ontvangt u minimaal vier maal per jaar het ledenblad ‘Kort&Krachtig!’ en hebt u toegang tot het forum van KorterMaarKrachtig. Tevens kunt u deelnemen aan georganiseerde activiteiten, lotgenotencontact en kunt u gebruik maken van het juridische steunpunt van Ieder(in), de koepelorganisatie van gehandicapten- en patiëntenorganisaties. Met uw lidmaatschap ondersteunt u ook het fantastische werk dat onze vrijwilligers in revalidatiecentra in Nederland doen.
Het lidmaatschap van een patiëntenvereniging wordt door een aantal ziektekostenverzekeraars vergoed via een aanvullend pakket. Klik hier voor een overzicht van deze ziektekostenverzekeraars.

Toestemming voor het gebruik van uw gegevens

Door ondertekening en verzending van het aanmeldingsformulier geeft u zich op als lid van de vereniging KorterMaarKrachtig en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KorterMaarKrachtig gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dit doen kunt u nalezen in ons privacyprotocol.