Word vrijwilliger

HomeOrganisatieWord vrijwilliger

Vrijwilliger zijn is… altijd vrijwillig maar nooit vrijblijvend.

Vrijwilliger zijn is… verbonden zijn en niet gebonden voelen.

Vrijwilliger zijn is… onbetaalbaar maar niet te koop.

Vrijwilliger zijn is… positief zijn in denken en doen.

 

volunteer1

Voorlichting, lotgenotencontact en belangenbehartiging van en voor mensen met een ledemaatamputatie of aangeboren verkorting van arm of been zijn de voornaamste taken van de vereniging KorterMaarKrachtig in oprichting. Zonder actieve vrijwilligers kunnen we ons werk uiteraard niet doen. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons team van vrijwilligers willen en kunnen versterken. Gezien de aard van de werkzaamheden zijn wij met name voor het lotgenotencontact op zoek naar mensen die zelf het leven met een amputatie en/of prothese weer goed op orde hebben gekregen en weten waar je allemaal tegenaan kunt lopen. Wij bieden een enthousiaste groep collega’s, goede begeleiding en eventuele op de functie afgestemde cursussen. Verder zorgt de vereniging uiteraard voor een WA-verzekering en een gepaste reis- en onkostenvergoeding.

Vacatures:

Binnen KorterMaarKrachtig zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Momenteel hebben we de volgende vacatures en zouden dan ook graag in contact komen met mensen voor de functie van:
• Vrijwilligers voor het lotgenotencontact.

Aanmelden als vrijwilliger:

Heeft u nog vragen of wilt u zich aan melden als vrijwilliger vult dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw gegevens vallen onder de wet bescherming persoonsgegevens welke wij uiteraard na zullen leven.

Aanmeldformulier vrijwilligers:

  Voornaam:

  Achternaam:

  Adres:

  Woonplaats:

  Postcode:

  Provincie:

  Geboortedatum: (dag, maand, jaar)

  Telefoonnummer:

  Mobiel nummer:

  Email adres:

  Ik wil graag ingezet worden voor:

  Uw motivatie:

  captcha
  Vul hier de veiligheidscode in en druk op verzenden