De Hoogstraat Sport

HomeSport en bewegingDe Hoogstraat Sport

hoogstraat sport

De Hoogstraat Sport.

Heeft u een lichamelijke beperking en heeft u altijd al willen sporten, maar u weet niet welke sport en waar u dat kunt doen? Maak dan een afspraak voor een sportadvies op maat.

Sportadvies op maat,

In een persoonlijk gesprek krijgt u informatie over (aangepaste) sport- en bewegingsmogelijkheden in uw woonomgeving. Dit advies is gebaseerd op uw lichamelijke mogelijkheden en houdt rekening met uw beperkingen, uw sportvoorkeur en het aanbod bij u in de buurt. We kijken naar het aanbod van verenigingen voor aangepast sporten, maar ook van reguliere sportverenigingen. Als het nodig is besteden we aandacht aan het aanvragen van sport-hulpmiddelen, vervoer, kosten en begeleiding. Het gesprek duurt ongeveer 45 minuten. U krijgt na afloop uw sportadvies op schrift.

Iets voor u?

Wij geven sportadvies aan iedereen met een lichamelijke functiebeperking of een chronische aandoening in de leeftijd van 3 tot 99 jaar. Heeft u een vraag over sport- en bewegingsmogelijkheden? Neem dan contact op.

Consulent aangepast sporten, 

Het sportadvies wordt verstrekt door Els Duijn, consulent aangepast sporten. Zij werkt al jaren als consulent bij De Hoogstraat.

Kosten.

Een sportadvies op maat kost €30. Aan revalidanten van De Hoogstraat en patiënten van de afdeling revalidatie van het UMC Utrecht en het Antonius in Nieuwegein – die op doorverwijzing van de revalidatiearts of revalidatiebehandelaar worden aangemeld – brengen wij geen kosten in rekening.

Waar?

Het consult vindt plaats in De Hoogstraat, Rembrandtkade 10 in Utrecht.

Aanmelding. 

U kunt zich aanmelden voor een sportadvies door een bericht te sturen naar e.duijn@dehoogstraat.nl Zij neemt contact met u op om een afspraak te maken. Aanmelden kan ook telefonisch (030 256 1526).

Relevante links

Beschikbare downloads