Het laatste nieuws:

HomeOproepenOnderzoek naar gehandicaptenvoertuigen. Doet u mee?

Onderzoek naar gehandicaptenvoertuigen. Doet u mee?

Op dit moment voert het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een onderzoek uit naar gebruikers van gehandicaptenvoertuigen. Dit onderzoek biedt de mogelijkheid voor diegenen die gebruik maken van gehandicaptenvoertuigen om inzichten en input te delen. Het ministerie werkt momenteel aan nieuw beleid voor gehandicaptenvoertuigen, waarin wij deze gebruikerservaringen graag meenemen.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat er zorgen zijn over de veiligheid van gehandicaptenvoertuigen. Daarom kijkt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) hoe betere regelgeving de veiligheid kan vergroten. Daarvoor heeft het ministerie Zeewaardig.com gevraagd onderzoek te doen naar ervaringen en wensen van mensen die een gehandicaptenvoertuig gebruiken.

Gebruikt u een gehandicaptenvoertuig en wilt u helpen bij dit onderzoek? Dan kunt u zich opgeven via dit formulier: https://www.verkeersveiligheidscampagnes.nl/Beheer/Formulierenmodule/2541370.aspx?t=Vragenlijst-gehandicaptenvoertuigen. Het interview zal ongeveer een uur duren. We spreken graag af op een plek of manier die u fijn vindt. Dat kan bij u thuis, op een andere plek of digitaal. U ontvangt een VVV-bon ter waarde van € 30 voor uw bijdrage.

Het bureau Zeewaardig voert het onderzoek voor het ministerie van IenW uit. Zij nemen contact met u op wanneer u in aanmerking komt voor een interview. Alle gegevens worden geanonimiseerd en verwijderd na afloop van het project.

Leave a Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.