Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam_Airport_Schiphol_Front

Amsterdam Airport Schiphol is een van de meest toegankelijke luchthavens. Daarom bieden zij diverse diensten aan die uw bezoek aan de luchthaven zo prettig mogelijk te maken. Er zijn gratis rolstoelen en begeleiding als u dat nodig heeft. Omdat Schiphol voor iedereen goed toegankelijk moet zijn, stellen ze gratis rolstoelen beschikbaar. De gele Schiphol rolstoelen (2 euro statiegeld) vindt u bij de Parkeergarages P1, P2 en in Schiphol Plaza. Op P1, P2, P3 en in Excellence Parking zijn speciale parkeerplaatsen voor auto’s met een ontheffing. Deze plaatsen zijn aangegeven met het internationale symbool voor gehandicapten.

Op verzoek rijdt er gratis een aangepaste bus voor rolstoelgebruikers tussen P3 en het vliegveld. Bel hiervoor minimaal 24 uur van tevoren met Axxicom Airport Caddy (AAC)Schiphol Service: + 31(0)20 405 79 00.  Kost het lopen u veel moeite? En/of zit u in een rolstoel? Het personeel van Axxicom Airport Caddy (AAC) begeleidt u vanaf de parkeerplaats naar uw vliegtuig en bij aankomst andersom. Laat dit echter wel op tijd weten.

Maak bij het boeken van uw vlucht uw wensen kenbaar aan uw reisagent of aan de luchtvaartmaatschappij. U kunt de diensten ook eenvoudig en direct boeken op de pagina ‘reserveer begeleiding’. De begeleiding gaat altijd in nauw overleg met de luchtvaartmaatschappij(en) waarmee u vliegt.