Het laatste nieuws:

HomeOproepenPassieve voetprothese voor hiken

Passieve voetprothese voor hiken

Heeft u een amputatie aan uw been en geniet u graag van het buitenleven? Mijn naam is Andrea Marsanasco en ik ben een student productontwerp van Politecnico in Milaan, momenteel gevestigd in Delft. Voor mijn afstudeerproject werk ik samen met VanBerlo, een internationaal ontwerpbureau, en Gyromotics, een bedrijf dat voetprothesen ontwikkelt, om een passieve voetprotheseconcept te ontwikkelen voor het lopen op oneffen terrein en het oefenen van wandelen.

Het zou erg nuttig zijn voor mijn onderzoek als u onderstaande enquête wilt invullen. Het zal niet lang duren maar zal veel bijdragen aan het begrijpen van de technische en mentale beperkingen tijdens het wandelen/hiken met een voetprothese.

https://forms.gle/wc7xsx8gfuXYM2tE7

Als u geïnteresseerd bent, ben ik ook op zoek naar gebruikers binnen Nederland voor het doen van tests, zowel om het probleem beter te begrijpen en later om oplossingen te evalueren! Dit zal één sessie zijn van ongeveer 1,5 uur (locatie is bespreekbaar) om verschillende oppervlakten te testen en te bespreken om specifieke probleempunten te vinden.