Het laatste nieuws:

HomeErvaringsverhalenGratis golflessen voor KMK-leden

Gratis golflessen voor KMK-leden

Leden van KorterMaarKrachtig kunnen sinds kort gratis golflessen volgen. Elke donderdag tussen 9:00 en 17:00 uur geeft Henk Wesker gratis golflessen bij Landgoed d’n Heikant in Aarle-Rixtel (bij Helmond). Er zijn geen kosten aan verbonden en voor golfmateriaal wordt gezorgd.

Golf is een uitermate geschikte sport om ondanks je handicap te beoefenen. Peter van Moorsel kan daarover meepraten. In 2015 werd zijn linkeronderbeen geamputeerd. Na allerlei lichamelijke problemen (diabetes, transplantatie van zijn nier en alvleesklier, een hartinfarct en slokdarmkanker) ‘was dat de prijs die ik heb betaald voor mijn nieuwe leven’, aldus Peter. Maar hij liet het er niet bij zitten en begon na zijn amputatie intensief met sporten: golfen werd ‘zijn ding’.

In Support Magazine van augustus 2019 vertelt Peter enthousiast over de contacten die hij opdeed via Uniek Sporten en over het grote plezier dat hij met golfen heeft. Hij raadt iedereen met een amputatie aan om ook contact te zoeken met Uniek Sporten en op die manier (weer) met sporten te beginnen. Verdere informatie is te vinden op www.unieksporten.nl.

Het artikel in Support Magazine is hier te lezen.