Het laatste nieuws:

HomeOproepenFiguranten gevraagd

Figuranten gevraagd

Voor de film ‘De man uit Rome’ worden van september tot en met november figuranten gevraagd, óók mensen met een beperking.

Van maandag 27 september tot en met maandag 4 oktober en van woensdag 27 oktober tot en met woensdag 10 november zullen er in Simpeldveld en Sittard filmopnames plaatsvinden voor de internationale speelfilm: ‘De Man Uit Rome’.
De sceptische Italiaanse onderzoekspriester Filippo (36) komt, in opdracht van Rome, een wenend Mariabeeld onderzoeken en ontmaskeren in een Limburgs grensdorp, waar vier jaar eerder een scholier zijn geweer leegschoot op de plaatselijke vmbo. Aangetrokken en ontregeld door de zwijgende jonge vrouw die de tranen ontdekte, raakt hij steeds meer verwikkeld in een serie schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen en het verdriet van het dorp. Hij moet uiteindelijk kiezen tussen zijn hoofd en zijn hart.

De film wordt geregisseerd door Jaap van Heusden. Voor eerdere bioscoopfilm ‘De Nieuwe Wereld’ won hij meerdere prijzen, de belangrijkste: hoofdrolspeelster Bianca Krijgsman won voor een internationale Emmy Award. ‘In Blue’, met Maria Kraakman in de hoofdrol won drie Gouden Kalveren.
De huidige bioscoopfilm ‘De Man uit Rome’ is een coproductie met Duitsland en deze zal internationaal te zien zijn in 2022.

Hiervoor zoeken wij nog mensen die het leuk vinden om één of meerdere dagen te komen figureren. We zoeken mensen van alle leeftijden en geslachten. In verband met het onderwerp zijn we ook op zoek naar een aantal mensen met een beperking. We zijn ook op zoek naar een aantal auto’s. Er zal een passende vergoeding aanwezig zijn.
Heb jij altijd al willen weten hoe het eraan toegaat op een echte filmset?
Meld je dan aan via de link: https://forms.gle/M1iiFHH2Egv2NozD8.
Dan zien we jou misschien wel terug op de set!
Susan Joyce, Figuratie coördinator ‘De Man Uit Rome’ IJswater Films

Written by

Mijn naam is Harry Dietz, ik ben van 1956, en al ruim veertig jaar actief binnen de Nederlandse gehandicaptenwereld als bibliothecaris, tekstschrijver en websitebouwer en -beheerder. Sinds 2014 ben ik redacteur van het magazine 'Kort&Krachtig!'. Sinds begin 2018 beheer ik de website van KMK.