Het laatste nieuws:

HomeOproepenDrukplekken in de prothesekoker: oproep afstudeeronderzoek

Drukplekken in de prothesekoker: oproep afstudeeronderzoek

Ik ben Jessica Floor en ben momenteel aan het afstuderen van mijn studie bewegingstechnologie aan de Haagse Hogeschool. Voor mijn onderzoek kijk ik naar de bruikbaarheid van een druksysteem die in de toekomst mogelijk hulp kan bieden tijdens het aanmeten en optimaliseren van de prothese. Het gaat hierbij om druksensorstrips die geplaatst kunnen worden in de prothesekoker om hieruit drukdata te meten.
Afgelopen weken heb ik literatuuronderzoek gedaan naar verschillende drukplekken in de prothese en wat het effect is tijdens het lopen. Aankomende weken staan in het teken van meten om zo literatuur met data te vergelijken. Voordat ik deze metingen kan uitvoeren zal er een meetprotocol geschreven moeten worden.
Hiervoor ben ik op zoek naar een testdeelnemer die met mij 1 of 2 ochtenden/middagen wil gaan zitten. Ik zal dan gaan kijken hoe ik het best de sensoren kan plaatsen in de prothesekoker voor het beste resultaat en alvast wat testmetingen uitvoeren.

Eisen testdeelnemer:
* U hebt een onderbeenamputatie
* U hebt geen last van de prothese en kan hier goed op lopen.
* U bent beschikbaar tussen 23 januari – 1 februari.
* U bent bereid naar de Haagse Hogeschool te reizen.

Mocht u geïnteresseerd zijn en voldoen aan de eisen kunt u mij mailen op 17060230@student.hhs.nl. Laat hierbij weten welke ochtenden/middagen u beschikbaar bent en dan kunnen we samen een dag plannen.
Mocht u willen deelnemen bij de echte metingen die plaats zullen vinden van 6-10 februari, houd dan de social media in de gaten voor nader bericht.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname.

Jessica Floor