Het laatste nieuws:

HomeEvenementenPassend voetbal voor iedereen bij PSV

Passend voetbal voor iedereen bij PSV

Een sport beoefenen die je leuk vindt, lijkt vanzelfsprekend. Maar het bestaande sportaanbod sluit lang niet altijd aan bij de behoeften van mensen met een beperking. PSV Foundation passend voetbal is een initiatief van PSV en de PSV Foundation dat specifieke aangepaste sportvormen voor mensen met een beperking aanbiedt in een vertrouwde en veilige (sport)omgeving met gelijkgestemden op de PSV Foundation Academy Meierijstad.  

Verdere informatie is te vinden op:

www.psv.nl/blindenvoetbal
www.psv.nl/framevoetbal
www.psv.nl/elektrischrolstoelvoetbal
www.psv.nl/amputatievoetbal

PSV Foundation Academy Meierijstad
PSV Foundation en gemeente Meierijstad hebben gemeenschappelijke waarden. Beiden willen op maatschappelijk vlak het verschil maken en geloven in de kracht van sport voor het stimuleren van gezondheid en verbondenheid. Door de handen ineen te slaan kunnen we profiteren van elkaars kennis en kunde en nog meer mensen uit de regio aan het sporten en/of bewegen krijgen. Voor de doelgroep hebben we in de samenwerking de primaire doelstelling om een veilige en vertrouwde beweegomgeving te creëren. Het creëert daarnaast een geweldige sociale omgeving voor de spelers en hun families. Het brengt vreemden samen, van wie velen vergelijkbare verhalen en levenservaringen hebben, waardoor vriendschappen en banden ontstaan die een leven lang meegaan. De sportaccommodatie wordt dusdanig aangepast, dat het voldoet aan de wensen van de verschillende doelgroepen. Aangepaste kleedlokalen, verschillende sportondergronden en verschillende passende sportvarianten is het streven.

Officiële opening PSV Foundation Academy Meierijstad

Waar:                     Rooiseheide 10, Schijndel (bushalte circa 500m)
Wanneer:              zaterdag 9 oktober
Aanwezig:             10:30 uur
Opening:               11:00 uur

Hier zal o.a. de wethouder vanuit Meierijstad aanwezig zijn, een speelster van PSV vrouwen en Phoxy (de mascotte van PSV) en je ontvangt een leuke goodiebag bij deelname!


Klik hier voor de flyer over passend voetbal.