Het laatste nieuws:

HomeEvenementenParaympische Talentdag op 3 april 2022

Paraympische Talentdag op 3 april 2022

Op zondag 3 april 2022 organiseert NOC*NSF de 11e TeamNL Paralympische Talentdag. De locatie hiervoor is Sportcentrum Papendal te Arnhem.  Wist je dat 30% van de atleten van TeamNL Paralympisch zijn gescout op een Paralympische Talentdag? Denk o.a. aan medaillewinnaars Tristan Bangma, Fleur Jong en Bo Kramer. Pak je kans en wie weet is dit jouw weg naar het podium!

Deze dag is bedoeld voor kansrijke sporters met een visuele of lichamelijke beperking in de leeftijd van 12 tot 35 jaar. Deze sporters kunnen deelnemen aan de volgende sporten: 

Atletiek Judo (VI) Sportschieten
Badminton Roeien Tafeltennis
Bankdrukken Rolstoelbasketbal Triathlon
Boccia Rolstoelrugby Wielrennen
Goalball (VI) Rolstoeltennis Zitvolleybal
Hippische sport* Ski Snowboard Zwemmen*

*Niet aanwezig op de Talentdag, wel de optie voor 1 op 1 matching. 

Heb jij sportieve ambities en wil je uitblinken in één van deze sporten? En wil jij Nederland vertegenwoordigen op de Paralympische Spelen in 2026 (winter) of 2028 (z0mer)? Kom dan naar de TeamNL Paralympische Talentdag!

Aanmelden kan via: www.nocnsf.nl/paralympische-talentdag. Daar vind je ook meer informatie over de voorwaarden om deel te mogen nemen. Meld je aan en wie weet zien wij jou uiteindelijk voor TeamNL in actie, strijdend voor het hoogste podium!

Heb je vragen of twijfel je nog? Neem contact met ons op via paralympischtalent@nocnsf.nl.