Het laatste nieuws:

HomeGeen categorieIn memoriam Jan Vytopil

In memoriam Jan Vytopil

Op 13 mei jl. is oud-KMK-bestuurslid Jan Vytopil op 72-jarige leeftijd overleden. Jan was ruim 25 jaar verbonden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen als hoogleraar technische ICT-toepassingen en adviseur van diverse ICT-bedrijven. Vanwege een angiosarcoom werd in 2015 zijn rechteronderbeen geamputeerd. Daardoor kwam Jan in contact met KorterMaarKrachtig. Het bestuur vroeg hem om de integratie van ICT-voorzieningen te begeleiden. Jan was nauw betrokken bij de bouw van de nieuwe website van KMK, bij de opzet van de ledenadministratie via Banster en bij de verdere professionalisering van de vereniging. In 2017 werd hij benoemd in het bestuur van KMK. Vanwege de terugkeer van zijn ziekte moest Jan eind 2018 helaas afscheid nemen van het bestuur.

Wij wensen zijn vrouw Ankie, zijn dochters Julia en Louise en zijn kleinkinderen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

2 Responses to “In memoriam Jan Vytopil”

By Mary van Dijk - 18 mei 2020 Beantwoorden

Jeetje wat een schrik. Alhoewel we wisten dat het niet goed ging schrik je toch.
Hij was destijds al forumlid bij de stichting KMK. Appie en ik hebben hem toen gevraagd de vereniging verder te helpen ontwikkelen en hij zei ja. Daar waren we toen heel blij mee.
Rust zacht Jan en sterkte voor zijn vrouw, dochters en kleinkinderen.

By Ronald Gerrits - 19 mei 2020 Beantwoorden

Alle familie, vrienden en kennissen van Jan gecondoleerd en veel sterkte met het verlies.

Leave a Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.