Sylvia

HomeSylvia

selesIk ben Sylvia, op het forum ook bekend als Seles en maak deel uit van de wereld sinds 1969, het jaar van de Haan.

Ik heb een vrij turbulente maar wel een gezonde en gelukkige jeugd gehad. Vrienden omschrijven mij als sterk, zorgzaam, liefdevol, beschermend, zo zot als een deur, kan goed luisteren en vooral eerlijk.

Ik kan enorm uit mijn vel springen als mensen waar ik van houd onrecht wordt aangedaan.
Ik geniet enorm van mijn vriendinnen en van mijn 2 tinkermerries Passoa en Ezra. Ben ben na 10 jaar nog steeds helemaal in love met mijn vriend Marcel. Samen met mijn vader deel ik één paar sloffen: mijn vader heeft een bovenbeen amputatie rechts en ik mis mijn linker onderbeen. Mijn hobby’s zijn kaarten maken, van alles op de pc uitzoeken, zingen en met dieren bezig zijn. Ben helemaal verzot op grieks eten, afgeblust met een lekkere griekse dessertwijn.

In april 2009 werd ik zelf als eten gezien door vleesetende bacterieën waardoor er in rap tempo twee tenen werden geamputeerd. Een maand daarna bleken die kroeldingen nog niet weg te zijn, er werd nog een teen geamputeerd, resulterende in een voet met een enorm gat erin en alleen nog de grote en kleine teen aanwezig.

Helaas was het nog niet over: de ene infectie na de andere waren het resultaat. In september heb ik contact gezocht met de chirurg en samen met hem verdere amputatie besproken. Er zou op de OK beslist worden of het de voet werd of toch onderbeen. Het werd het onderbeen.

Na de amputatie heb ik enorm veel gehad aan het forum van KMK, ik was verrast en zeer vereerd dat het bestuur van KMK me vroeg voor een functie als bestuurslid.
Hoewel ik nog wel wat moet leren, wil ik dit met liefde en plezier doen en me voor 110% inzetten voor KMK. Zo kan ik een klein beetje teruggeven van wat het KMK mij gegeven heeft.

Stuur Sylvia een E-mail: sylvia@kortermaarkrachtig.nl