Uitnodiging deelname onderzoek

HomeInformatieOnderzoekUitnodiging deelname onderzoek

Dit gedeelte van de site is bedoelt voor onderzoekers die opzoek zijn naar proefpersonen voor hun onderzoek. Promovendi en onderzoekers kunnen hier hun onderzoek promoten. Als er een nieuwe aanvraag komt zal deze tevens opgenomen worden in de nieuwsbrief.

Lijst van onderzoek vragen

  • Studie naar de toepasbaarheid en reproduceerbaarheid van een maximale inspanningstest op de gecombineerde arm-been (Cruiser) ergometer bij patiënten met een beenamputatie. Indien u bereid bent tot medewerking aan dit onderzoek vind u hier meer informatie. informatiebrief Cruiser 13 onderzoekaanvraag
  • The cost of being stable. Het doel van dit onderzoek is om te testen of balansproblemen er inderdaad voor zorgen dat het lopen meer energie kost bij mensen met een beenprothese. Deze informatie kan uiteindelijk gebruikt worden om goede therapieën te ontwikkelen die het energieverbruik tijdens het lopen kunnen verlagen. Wilt u meer informatie of mee doen aan het onderzoek? Vult u dan het contactformulier in op onze website www.fbw.vu.nl/costofbeingstable, Voor meer info klik hier.