Het laatste nieuws:

HomeOproepenOnderzoek personal designed armprothese TU Delft

Onderzoek personal designed armprothese TU Delft

Mijn naam is Dennis Osseweijer en voor mijn masterthesis aan de TU Delft ben ik bezig met het ontwikkelen van een embodiment voor een bionische armprothese. Bij het ontwerpen van de embodiment vind ik het interessant om de gebruiker mee te nemen in het proces. Ik wil namelijk onderzoeken hoe ik de identiteit van de gebruiker kan integreren in de armprothese, zodat het een persoonlijker product wordt. Met identiteit integreren bedoel ik de prothese zó vormgeven dat het perfect bij de gebruiker past in termen van vorm, kleur en overall look en feel.

Naast dat ik wil onderzoeken hoe de identiteit te integreren is, wil ik ook de mogelijkheid onderzoeken voor het zelf aanpasbaar maken van de prothese. Denk aan het wijzigen van de vorm of texturen of kleuren wanneer de gebruiker dat wenst.

Update, 8 maart 2022:

Ik ben nu in de laatste fase van mijn product ontwerp. En het zou nog ontzettend waardevol zijn om mijn eindproduct te valideren bij de doelgroep. Ik heb daarom een enquête gemaakt waarin ik het eindconcept laat zien en een paar vragen erover stel met betrekking tot esthetiek en productexperience. De (Engelse) vragenlijst legt het allemaal uit: https://forms.gle/GojsUE9uPgGYG7J47