Het laatste nieuws:

HomeWetenschap & ontwikkelingProReva wordt ForMotion Orthopedie

ProReva wordt ForMotion Orthopedie

ProReva, orthopedisch maatwerk introduceert als eerste ter wereld de nieuwe merknaam van een globaal netwerk in de orthopedische hulpmiddelen branche.

Vanaf 30 september 2024 gaat ProReva, met vestigingen in o.a. Apeldoorn, Hilversum en Zwolle, na 50 jaar verder onder de nieuwe merknaam ForMotion Orthopedie – een nieuwe standaard in orthopedische zorg.

Over ForMotion Orthopedie
ForMotion is de gezamenlijke merknaam van orthopedische instrumentmakerijen (ForMotion Clinics) die vallen onder Embla Medical, de moedermaatschappij van enkele grote merken in de orthopedische hulpmiddelenbranche: Össur, College Park Industries en FIOR & GENTZ. Embla Medical is ook eigenaar van een groot aantal clinics over de hele wereld; waaronder ProReva in Nederland. Via de clinics biedt Embla Medical wereldwijd de beste hulpmiddelenzorg aan mensen met een fysieke beperking, met nog meer focus op de zorg voor klanten.

Open Dag
ProReva nodigt belangstellenden uit om kennis te maken met ForMotion Orthopedie tijdens de open dag op één van de drie hoofdlocaties.

Datum: vrijdag 11 oktober 2024
Tijd: 16.00-20.00 uur

APELDOORN – Arnhemseweg  11 | 7331 BA  Apeldoorn
HILVERSUM – Soestdijkerstraatweg 129 | Soestdijkerstraatweg 129  1213 VX Hilversum
ZWOLLE – Hyacinthstraat 57 | 8013 XX Zwolle

De website van ForMotion is in ontwikkeling. Tot die tijd blijft de website van ProReva online: www.proreva.nl

Leave a Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.