Het laatste nieuws:

HomeOproepenOproep: een nieuwe prothese

Oproep: een nieuwe prothese

Voor mijn afstuderen ben ik een nieuw soort prothese aan het ontwerpen en ik heb jouw hulp nodig. Samen met jouw ervaringen en verhalen wil ik een nieuw soort prothese ontwerpen. Nu heb ik de kennis en ervaring nodig die ik zelf niet heb.
Mijn naam is Koos Bergmans en ben sinds ik mijn enkelbanden heb gescheurd erg gefascineerd door beenprotheses. Als ontwerper ben ik op zoek naar de combinatie van functie en esthetiek. Hierdoor is een prothese een heel interessant product. Het moet functioneel zijn maar kan een prachtig esthetisch object/product zijn.

Als je me wilt helpen heb ik hieronder een link staan naar een enquête.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-SGuL5y9bu1t1k7rHAdTc8uzdcLov5xEANDzPMltQirO30w/viewform?usp=sf_link

Ook ben ik erg geïnteresseerd om een keer een real-life af te spreken om te kletsen over je ervaringen! Als jij hiervoor openstaat zie ik heel graag een mailtje voorbijkomen.
Alvast bedankt voor je tijd!
Koos Bergmans (Instagram: @koosbergmans, e-mail: StudioKoos@hotmail.com