Het laatste nieuws:

HomeOproepenOp zoek naar personen met een bovenarmamputatie voor onderzoek protheseontwikkeling.

Op zoek naar personen met een bovenarmamputatie voor onderzoek protheseontwikkeling.

Mijn naam is Dennis Osseweijer en ik ben een Master graduate Product Design student aan de Technische Universiteit Delft. Ik ben momenteel bezig met het ontwikkelen van een osseo-integrated armprothese, aangedreven via het zenuwstelsel en beschikkend over tactiele feedback voor mensen met een transhumerale (bovenarm) amputatie.

Het verliezen van een arm is een verschrikkelijk trauma en ik wil dan ook graag iets ontwerpen wat zoveel mogelijk waarde heeft en zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de potentiële gebruikers.
Daarom ben ik op zoek naar mensen met een transhumerale amputatie die ervaring hebben met een armprothese (extern aangedreven).

Ik zou dan graag een dagje meelopen en kijken hoe een dag in het leven eruitziet van iemand met een transhumerale amputatie en een interview houden. De onderwerpen waar ik benieuwd naar ben, zijn functionaliteit, vormgeving, identiteit en maatvoering. Maar vooral wat echt belangrijk is voor u als gebruiker.

Als u wilt meewerken aan dit onderzoek, dan kunt u mij bereiken via dennis@oxcraft.nl of 06-40346555.