Het laatste nieuws:

HomeWebsitesNieuwe website van KMK: Nadeamputatie.nl

Nieuwe website van KMK: Nadeamputatie.nl

Als u een amputatie hebt ondergaan en na de revalidatie weer thuiskomt, krijgt u te maken met allerlei kleine en grote problemen en vragen. Veel dingen gaan anders dan voorheen en daar moet u oplossingen voor vinden. Uw leven verandert op allerlei terreinen, zoals persoonlijke verzorging, bewegen, huishouden, wonen, werk, financiën, vervoer en vrijetijdsbesteding. Ook het contact met uw huisgenoten kan veranderen als gevolg van de amputatie. Er moet van alles aangepast, geregeld, geleerd, uitgezocht, aangevraagd en misschien zelf wel verbouwd worden.

Oplossingen
Hoe pak je dat aan? In het tienjarig bestaan van KorterMaarKrachtig hebben we met heel veel mensen gesproken die oplossingen en antwoorden hebben bedacht voor deze problemen en vragen. Hun tips, oplossingen en antwoorden zijn verwerkt op de nieuwe KMK-website www.nadeamputatie.nl.
Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van allerlei andere bronnen, zoals websites en Facebookgroepen voor prothesegebruikers.

Hebt u zelf een goede tip?
De nieuwe website is niet alleen bedoeld voor mensen die onlangs een amputatie hebben ondergaan maar ook voor mensen die al langer geleden een arm of been hebben laten amputeren. Ook zíj kunnen veel nieuwe ideeën opdoen om hun leven gemakkelijker te maken.
We hopen dat de informatie en tips u op weg helpen in uw leven na de amputatie. Mist u informatie of hebt u zelf nog een goede tip? Laat het ons weten via redactie@kortermaarkrachtig.com!