Het laatste nieuws:

HomeOproepenLaat je stem horen via het panel van Ieder(in)

Laat je stem horen via het panel van Ieder(in)

KorterMaarKrachtig is aangesloten bij Ieder(in). Dit is de landelijke  koepelorganisatie van mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) lobbyt namens de hele achterban bij de politiek en andere beslissers, en stelt daar ook actuele knelpunten aan de orde. Om goed te weten wat er speelt bij de achterban heeft Ieder(in) een panel. Aan dit panel worden een paar keer per jaar vragen voorgelegd over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld over zorg en zorgkosten, hulpmiddelen, vervoer, werk, inkomen, of wonen.

Grijp de kans om je ervaringen in te brengen
Het panel van Ieder(in) is ook voor iemand die een amputatie heeft ondergaan een uitgelezen kans om aan te geven waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. Het zorgt er bovendien voor dat in de lobby van Ieder(in) ook echt de specifieke problemen en wensen van deze mensen worden meegenomen. Ieder(in) heeft goede ingangen bij politiek en media. Dus het heeft ook echt zin om je stem te laten horen.

Het kost weinig tijd
Meedoen aan het panel kost weinig tijd. Je krijgt vier tot zes keer per jaar een online vragenlijst opgestuurd over een actueel thema. Je beslist vervolgens zelf of het onderwerp voor jou relevant is en of je mee wilt doen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 15 minuten en vaak minder.

Aanmelden
Je kunt je bij het panel aanmelden via deze link. Daar krijg je ook nog wat extra informatie. Bijvoorbeeld over hoe we omgaan met je persoonsgegevens.