Het laatste nieuws:

HomeOproepenKoken met een armprothese

Koken met een armprothese

Mijn naam is Christopher-Peter en ik ben een student aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Mijn klasgenoten en ik hebben nagedacht over een potentieel bedrijfsidee waarmee we graag mensen met een amputatie zouden voorzien van protheses, die helpen bij het koken. Om erachter te komen of ons product relevant is, zouden we graag een kort interview afnemen met een persoon die één of beide armen mist. Dit zal een kort interview zijn, ongeveer 10 tot 15 minuten. De vragen zullen er ongeveer zo uitzien:

  • Wanneer heeft u voor het laatste gekookt?
  • Houdt u van koken?
  • Vindt u het lastig om te koken?
  • Welke hulpmiddelen of methodes gebruikt u nu om te koken?
  • Is het ontmoedigend om te koken, gezien het feit dat u een/twee arm(en) mist?
  • Weet u wat andere mensen met een amputatie gebruiken om hen te helpen met koken?
  • Wat is het lastigste keukenapparaat om te gebruiken?
Ik zou het enorm op prijs stellen als ik hiervoor iemand zouden mogen interviewen.
U kunt mij bereiken via c.kelevedjiev@student.rug.nl