Het laatste nieuws:

HomeOproepenHuidproblemen bij volwassenen met een beenprothese: geef uw ervaringen door!

Huidproblemen bij volwassenen met een beenprothese: geef uw ervaringen door!


Update 14 januari 2021: De enquête is niet meer te gebruiken. Er zijn meer dan 200 mensen geweest die de enquête hebben ingevuld. Hartelijk dank daarvoor!

Wij zijn Amber, Vera, Christiana, Maud en Savana en zitten in ons vierde jaar van de HBO-opleiding huidtherapie. De opleiding staat in het teken van huidtherapeutische zorg. Als huidtherapeut help je de zieke of beschadigde huid mooier en beter te maken. De faculteit Huidtherapie van de Haagse Hogeschool doet onderzoek naar huidproblemen bij de stomphuid bij beenamputaties.

Voor ons onderzoek naar huidproblemen van de stomphuid bij een beenprothese willen wij u nogmaals vragen om onze korte enquête in te vullen!  Hiervoor wordt evidence based literatuur onderzoek gedaan. Echter, vinden wij de ervaringen van U, als deskundige op het gebied van het dragen van de prothese en de huidklachten die daar bij kunnen ontstaan, het meest belangrijk. Maar daarvoor hebben wij wel uw input nodig. Tot nu toe hebben vijf mensen de enquête ingevuld, wat te weinig is voor ons onderzoek om mee te nemen in ons onderzoek.

Om antwoorden te krijgen op ons onderzoek, willen wij aan prothesegebruikers een aantal vragen stellen. Kent u iemand in uw omgeving of komt u zelf in aanraking om deze enquête in te vullen? Dan zult u ons enorm helpen! Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 5-10 minuten. Met het invullen van deze enquête geeft u toestemming voor het gebruik van uw geanonimiseerde gegevens in ons onderzoek. De uitkomsten van ons onderzoek worden gedeeld met KorterMaarKrachtig.