Het laatste nieuws:

HomeArtikelenHet Drempelloos Team

Het Drempelloos Team

Fleur, Lotte en Ching samen vormen samen het Drempelloos Team! Zij zijn tweedejaars studenten aan de Hogeschool Rotterdam en volgen de opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Binnen die opleiding hebben zij een startup bedrijf opgericht dat zich bezig houdt met het inventariseren van toegankelijke plekken voor mensen die minder mobiel zijn.

Hoe het ontstond

Vanuit hun opleiding is dit startup bedrijf bedacht en begonnen. Fleur is op het idee gekomen door haar gehandicapte opa en oma. Zij merkte dat het ondernemen van leuke dingen met haar opa en oma erg lastig is omdat er in Nederland nog erg veel obstakels zijn voor mensen met een handicap.

Een voorbeeld

Denkt u zich bijvoorbeeld in dat u naar een restaurant gaat en bij de ingang al een hoge drempel op moet om binnen te komen. Dit is al snel een reden om niet naar binnen te gaan. Als u dit obstakel hebt overwonnen en u binnen bent wilt u iets te drinken bestellen. Na een aantal drankjes zou u natuurlijk graag van het toilet gebruik maken maar dit bevindt zich bovenaan een hoge trap. Dit zijn dingen waar heel veel gehandicapte mensen tegenaan lopen. Dit weerhoudt mensen ervan om er op uit te gaan. Daarom moet hier iets aan gedaan worden en Drempelloos kan dit voor u doen!

Wat doet Drempelloos?

Drempelloos is een startup bedrijf dat zich richt op lichamelijk beperkte mensen van 50 jaar en ouder die er graag zelfstandig op uit gaan. Op dit online platform worden de leukste rolstoeltoegankelijke plekken in kaart gebracht zoals restaurants, hotels, pretparken, musea en concertgebouwen om zo uw dagje uit gemakkelijker te laten verlopen. Daarnaast biedt Drempelloos binnenkort ook extra services aan zoals verhuur van scootmobielen. Deze scootmobielen kunt u huren op leuke rolstoeltoegankelijke plekken, zodat u zo zelfstandig mogelijk op pad kunt! De missie van Drempelloos is anderen helpen om een dagje uit gemakkelijker te laten verlopen!

Zie verder: www.drempelloos.eu