Het laatste nieuws:

HomeOproepenGezocht: lid van de Cliëntenraad van Rijndam Revalidatie

Gezocht: lid van de Cliëntenraad van Rijndam Revalidatie

Lid Cliëntenraad │ 3 uur per week │Westersingel, Rotterdam

Wil jij extra kennis opdoen én jouw kennis delen binnen een medezeggenschapscultuur? Wij hebben  posities vrij binnen de cliëntenraad van Rijndam revalidatie.

Wat ga je doen?
De cliëntenraad bestaat uit maximaal negen enthousiaste, onafhankelijke leden. Op dit moment wij komen maandelijks (digitaal of fysiek) bijeen. Tijdens deze vergadering worden lopende adviesaanvragen behandeld en kijken wij als cliëntenraad naar de input welke wij kunnen geven om de zorg voor de patiënten nog beter te maken.

De Raad van Bestuur sluit regelmatig aan bij de vergaderingen waarbij o.a. adviesaanvragen en actuele onderwerpen worden besproken. De samenwerking met de managers van Rijndam, de verpleging en de Raad van Bestuur is heel open en constructief.

Jij hebt ervaring of affiniteit met de (revalidatie)zorg. Je vindt het leuk en belangrijk om in direct contact te staan met de achterban, het dialoog te organiseren en hun spreekbuis te zijn. Deze informatie verbind je aan jouw talent voor het doorgronden van beleidsstukken, het ontleden van organisatievraagstukken, het schrijven van heldere adviezen en algehele beleidscommunicatie

Wat bieden wij?
Wij bieden je de mogelijkheid om een uniek kijkje achter de schermen van Rijndam revalidatie. Dit dankzij een lidmaatschap van vier jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

De algemene vergadering vindt één keer per maand   plaats.. Bovendien heb je tijd beschikbaar voor het doorlezen en opstellen van stukken.

Gemiddeld ben je 12 uur per maand beschikbaar voor de cliëntenraad. Voor jouw inzet is een onkostenvergoeding beschikbaar.

Waar is jouw werkplek?
De cliëntenraad is een betrokken team waar veel kennis en ervaringen worden gedeeld. We horen ook graag even hoe het gaat met de ander, tonen interesse en denken graag met elkaar mee. Natuurlijk gebruiken we een dosis humor, bijvoorbeeld als het soms even lastig wordt.

Wie zijn wij?
Werken bij Rijndam betekent bijdragen aan de beste revalidatiegeneeskundige zorg voor mensen met een beperking als gevolg van een lichamelijke ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Om deze topzorg vanuit 16 locaties te bieden, investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek, innovaties en opleiding. Wij zijn professioneel, vooruitstrevend en persoonlijk. Ook jij kan binnenkort, samen met ruim 800 deskundige en betrokken collega’s, werken aan meer kwaliteit van leven voor onze patiënten.

Wil jij ons team versterken?
Liever eerst contact, over de werving en selectieprocedure? Stuur de afdeling HR een bericht via WhatsApp op 06 – 576 756 13. Voor meer informatie over de inhoud van het lidmaatschap kun je bellen met Hilma van Asperen 06.45020258 of Herman Ferguson 06-53543856