Het laatste nieuws:

HomeEvenementenBoottocht voor KMK-leden geannuleerd

Boottocht voor KMK-leden geannuleerd

UPDATE 9 NOVEMBER: HELAAS IS DE BOOTTOCHT GEANNULEERD WEGENS CORONA!

Vorig jaar kon de jaarlijkse KMK-boottocht niet doorgaan, maar dit jaar hopen we van harte dat de tocht wél  kan doorgaan. Op zaterdag 27 november vertrekken we om 11:00 uur met het zeilcharterschip De Zeeland vanaf Puttershoek voor een drie uur durende vaart over de Oude Maas. Aan boord worden we verwelkomd met een kop koffie of thee met een gebakje. Tijdens de vaart krijgt u een lunch met rijk gevulde luxe broodjes en enkele consumpties.

De Zeeland is gebouwd in 1904 en werd jarenlang gebruikt om vracht te vervoeren over de Nederlandse en Duitse rivieren en kanalen. Het schip is omgebouwd tot een schitterend, rolstoel- en scootmobiel-toegankelijk schip met een karakteristieke salon, Engelse pub en een verwarmde buitenkuip.

Praktische informatie
Vertrekpunt: Zijdewinde (verlengde van het Weverseinde), bij Het Lorregat, Puttershoek, Zuid-Holland.
10:30 uur: Inschepen, koffie met een gebakje
11:00 uur: Vertrek
Ca. 14:00 uur: Terug
Telefoon aan boord: Jacqueline van Brakel 06-13657876.
Wij hanteren de coronaregels die op 27 november gelden. Dat kan betekenen dat wij u bij uw inscheping vragen om een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest te tonen. Als u dit niet kunt, dan kunnen we u niet meenemen!

Kosten
KMK-leden € 20,00 p/p
Introducés: € 25,00 p/p
Kinderen tot 18 jaar: € 15,00 p/p
Aanmelden kan tot 5 november via: bureau@kortermaarkrachtig.com of bij Jacqueline van Brakel, telefoon 06-13657876.
U kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN NL 37ABNA 0433681365 t.n.v. KorterMaarKrachtig onder vermelding van ‘boottocht’. U bent pas aangemeld na de definitieve betaling.
Geef ook uw e-mailadres en telefoonnummer door, zodat we u kunnen bereiken als de tocht onverhoopt niet door kan gaan vanwege eventuele aangescherpte coronamaatregelen.