Het laatste nieuws:

HomeWetenschap & ontwikkelingBewegingsvisie verwelkomt 15de lid: Orthopedie Techniek Noord Nederland

Bewegingsvisie verwelkomt 15de lid: Orthopedie Techniek Noord Nederland

Om haar veerkracht binnen de branche te versterken heeft per 1 februari 2020 Orthopedie Techniek Noord Nederland B.V. (OTNN) zich aangesloten bij Bewegingsvisie. Daarmee komt het aantal orthopedische instrumentenmakers dat deel uitmaakt van Bewegingsvisie op 15. Met de toetreding van OTNN heeft Bewegingsvisie haar marktaandeel in Nederland nog meer vergroot wat belangrijk is om een gesprekspartner te blijven van alle partijen binnen een markt die onder druk staat.

Binnen Bewegingsvisie zijn daarnaast een groot aantal zaken centraal geregeld zoals inkoop, zorgcontractering, ICT, kwaliteit, R&D en opleidingen. OTNN zal daar als nieuw lid gebruik van maken.

Landelijke Gesprekspartner
Orthopedische instrumentmakers staan onder zware druk om goede en passende zorg voor haar patiënten te kunnen blijven leveren door tarieven die steeds meer verlaagd worden. Een zorgelijke en onacceptabele tendens, waarbij (financiële) risico’s volledig bij de instrumentmakers komen te liggen en de beste zorg niet langer gewaarborgd kan worden. Het is van groot belang om zorgvuldig met
elkaar in gesprek te blijven om deze ontwikkelingen om te buigen. Bewegingsvisie vertegenwoordigt meer dan een kwart van de orthopedische instrumentenmakers in Nederland.

Keurmerk Bewegingsvisie
De gezamenlijke doelstelling van Bewegingsvisie is om persoonlijke dienstverlening te combineren met zorg van het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Dit bereiken we door intensief met elkaar samen te werken en zoveel mogelijk praktische en vakinhoudelijke kennis te delen. Bewegingsvisie heeft met 752 aanmeetlocaties een landelijke dekking. In totaal werken er bij Bewegingsvisie 272 goed opgeleide vakspecialisten.

OTNN
OTNN is een zelfstandige orthopedische instrumentenmakerij met een hoofdvestiging in Assen. OTNN heeft negen aanmeetlocaties in voornamelijk Noord-Nederland. Naast uitstekende ortheses en protheses, wil OTNN haar klanten graag de beste service verlenen. OTNN is 13 jaar geleden opgericht door Gert-Jan Heemskerk, Meint Bergsma en Michael Warmelink en staat onder de dagelijkse leiding van Gert-Jan Heemskerk.