Het laatste nieuws:

HomeEvenementen22 en 23 april: Zeilclinic op de Loosdrechtse Plassen

22 en 23 april: Zeilclinic op de Loosdrechtse Plassen

Op 22 en 23 april a.s. wordt weer een prachtig zeilweekend gehouden, vooral voor mensen met een arm- of beenamputatie. Het weekend wordt georganiseerd door de Dennis van der Zeijden.nl Foundation, in samenwerking met KorterMaarKrachtig en Stichting De Benen Nemen.

De deelnemers kunnen onder leiding van bekwame instructeurs zeilen en kanovaren op diverse boten. Er is dit weekend ook veel tijd om andere mensen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

U bent die dag te gast op het watersporteiland Robinson Crusoë van Sailwise. Er is op dit eiland een ruime keuze aan zeilboten en kano’s. Ook degenen die een (elektrische) rolstoel gebruiken, kunnen aan het roer zitten. Mensen met een beperkte armfunctie kunnen bij Sailwise ook kanoën en zelf een boot besturen. Er wordt gezorgd voor alle benodigde materialen, zeilpakken, begeleiding en verdere invulling van de dag.

Aankomst: vrijdag 22 april om 20:00 uur.
Vertrek: zaterdag 23 april om 16:00 uur.
Kosten: € 55,00 per persoon, inclusief lunch en overnachting met ontbijt.
Opgeven: Mail maar clinic@dennisvanderzeijden.nl met daarin Zeilclinic, je naam en adresgegevens. Na ontvangst krijg je een mail met daarin de verdere benodigde details. Vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen kan iedere deelnemers maximaal één introducé(e) opgeven.