Het laatste nieuws:

HomeEvenementenZwemfeest ‘Op een ander been gezet’ een groot succes!

Zwemfeest ‘Op een ander been gezet’ een groot succes!

Vaste prik in maart, het zwemfeest waar onze oudste zoon altijd enorm naar uitkijkt. De nachten telt hij af en de ochtend voor het zwemfeest staat hij al vroeg naast ons bed. Vandaag is het eindelijk zover: “Ik kan bijna niet wachten mam!”. Helaas knul, je moet eerst nog een ochtend naar school. Om half een sta ik op het schoolplein te wachten en uit de deuropening komt een heel blij kind op me afgerend, eindelijk gaan we nu naar het zwemfeest!

 

Wat was het weer leuk om nieuwe gezichten te zien dit jaar! Nieuwe mensen verwelkomen en leren kennen is altijd fijn, maar dat geldt ook voor het terugzien van vertrouwde gezichten en te horen hoe het met iedereen gaat. Onze kinderen zijn lotgenoten, maar dat geldt ook voor ons als ouders. Aan de rand van het zwembad (de kinderen spelend in het water en in het zand) praten wij als ouders elkaar bij, luisteren naar elkaars verhalen en delen we ervaringen en gevoelens.

 

De wildwaterbaan was weer favoriet, maar ook de steile glijbaan waar onze zoon glunderend vanaf glijdt. Eén keer is niet genoeg dus samen met papa gaat hi er nog een paar keer van af. Het is ook voor de kinderen leuk elkaar regelmatig op deze ontspannen manier te ontmoeten.

 

Zoals elk jaar is ook Bert Voskuil aanwezig, de man die het zwemfeest namens “Op een ander been gezet” organiseert. Hij houdt alles in de gaten, wil de leden van ‘Op een ander been gezet’ graag regelmatig op één plek bij elkaar hebben. Hij zoekt contact met de kinderen, spettert ze nat en geeft ze een aai over hun bol. Bedankt Bert en tot volgend jaar!

 

Wilma Kwakernaak