Het laatste nieuws:

HomeEvenementenUniek Sporten Festival op 2 september

Uniek Sporten Festival op 2 september

Op zaterdag 2 september wordt op de Utrechtse Heuvelrug het allereerste grote Uniek Sporten Festival georganiseerd! Het is een evenement waar iedereen, ongeacht zijn of haar handicap of beperking, kan zien en ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn. Het festival is een initiatief van Heuvelrug Sportief en Gezond. Het festival biedt een gevarieerd programma van sport- en beweegactiviteiten, clinics en demonstraties. Van Boccia en G-voetbal tot fietsen, yoga, atletiek en fitness: er is voor elk wat wils. De activiteiten worden begeleid door lokale sportaanbieders én topsporters van Team Para Atletiek en het para Triathlon team.

Naast sport en beweging is er ook volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Er is een plek voor een hapje en een drankje en stands met informatie over sport en bewegen voor mensen met een beperking. Ook kunnen bezoekers kennismaken met verenigingen en organisaties die zich inzetten voor aangepast sporten en bewegen.

Het Uniek Sporten Festival vindt plaats op de prachtige locatie van Bartimeus in Doorn. Het is goed toegankelijk voor mensen met een beperking en er zijn voldoende faciliteiten, zoals aangepaste toiletten en parkeerplaatsen.

Kortom, het Uniek Sporten Festival op de Utrechtse Heuvelrug is een uniek evenement waar iedereen kan ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn, ongeacht zijn of haar handicap of beperking. Het festival biedt een gevarieerd programma van activiteiten en is toegankelijk voor jong en oud, beginners en gevorderden.

Zouden jullie dit onder jullie volgers en abonnees bekend willen maken?

Aanmelden kan via https://heuvelrugsportiefengezond.nl/uniek-sporten-festival/.

Vragen kunnen gesteld worden via arda@heuvelrugsportiefengezond.nl

Leave a Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.