Het laatste nieuws:

HomeOproepenUitnodiging focusgroep Zorgfocuz

Uitnodiging focusgroep Zorgfocuz

Hoe kunnen ervaringen van bewoners van verpleeghuizen – verkregen door interviews of verhalen van henzelf – worden gebruikt als informatiebron voor de kwaliteit van verpleeghuiszorg? En kunnen computers hierbij een rol spelen? Over deze vragen organiseert het Zorginstituut Nederland in februari een bijeenkomst waarin computerdeskundigen in gesprek gaan met beleidsmakers en wetenschappers.

Ter voorbereiding hierop wil onderzoeksbureau ZorgfocuZ op 13 februari graag in gesprek met de mensen om wie het gaat: zorggebruikers en burgers in het algemeen. Er zal worden gesproken over de ideeën en vragen als: waar is eigenlijk behoefte aan? Blijft het wel begrijpelijk?

Deze focusgroep vindt plaats van 19:30 tot 21:00 aan de Sylviuslaan 5 te Groningen. Deelname is vrijwillig en reiskosten worden vergoed. Uiteraard wordt gezorgd voor versnaperingen tijdens de avond en een klein bedankje na afloop. Heeft u vragen of wilt u deelnemen? Neem dan contact op met Jochem Hoekstra op j.hoekstra@zorgfocuz.nl.