Het laatste nieuws:

HomeOproepenTeam-2 Rescue zoek acteurs en figuranten

Team-2 Rescue zoek acteurs en figuranten

Wij zijn 2-Rescue en zijn een organisatie die zich bezig houdt met het ensceneren van allerlei situaties waarbij de professionele hulpdiensten in actie komen. De organisaties waarvoor wij trainingen verzorgen zijn heel divers, waarbij je onder andere kunt denken aan de brandweer, ambulancedienst en de politie, maar ook voor defensie, ziekenhuizen, GGD en het Rode Kruis.
Om onze trainingen zo levensecht mogelijk gestalte te geven, hebben wij een bestand met acteurs en figuranten waarmee wij een zo realistisch mogelijke afspiegeling proberen na te streven van onze maatschappij. Helaas krijgt de wereld om ons heen steeds vaker te maken met natuurrampen, zware ongevallen en aanslagen, daardoor worden de hulpverleners ook steeds vaker geconfronteerd met slachtoffers met ernstig lichamelijk en/of psychisch letsel, amputaties en fatale verwondingen.
Wij willen voor deze hulpverleningsdiensten een zo breed en realistisch mogelijke training verzorgen en hebben daarvoor al een aantal mensen in ons acteursbestand om bijvoorbeeld amputaties door een ongeval in scene te zetten. Omdat de professionele hulpdiensten hier absoluut de meerwaarde van inzien, komen er dan ook steeds meer aanvragen op dit gebied. Dit heeft tot gevolg dat wij ons bestand graag willen uitbreiden en in contact willen komen met mensen met een amputatie en de mogelijkheden en zin om mee te werken aan deze activiteiten.
Ben je naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden, wil je meer informatie of wil je jezelf al meteen opgeven om mee te gaan doen? Neem dan contact met ons op zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan om de mogelijkheden te bespreken.
Wij horen graag van je!

Met vriendelijke groet, Team 2-Rescue

Le Havre 114
5627 SW Eindhoven
Internet: www.2-rescue.com
E-mail: info@2-rescue.com
Telefoon: 0499 – 377661

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet