Het laatste nieuws:

HomeOproepenStart de dialoog met jouw instrumentmaker met ‘Talking Cards’

Start de dialoog met jouw instrumentmaker met ‘Talking Cards’

Een goede prothese begint bij een goed gesprek

Heb je al langer een prothese en is het bijna tijd voor een nieuwe? Heb je binnenkort een afspraak met je instrumentmaker voor je allereerste prothese? Heb je je prothese al een tijdje, maar heb je klachten? Of wil je graag weten wat er allemaal nog meer voor je mogelijk is op prothesegebied?

Allemaal goede redenen om je voor te bereiden op het gesprek met je instrumentmaker. Want hoe meer hij of zij van jou en jouw wensen weet, hoe meer je prothese past bij jou en jouw leven. De juiste vragen stellen klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet.

Össur heeft ‘Talking Cards’ gemaakt. Dat zijn kaarten met voorbeeldvragen die je je instrumentmaker kunt stellen. Met deze vragen bij de hand, of in je achterhoofd, ga jij gemakkelijk de dialoog aan met je instrumentmaker en komen jullie samen tot de meest geschikte protheseoplossing!

Maar, waarschijnlijk heb je zelf óók vragen! Specifieke vragen over jouw leven met een prothese, over klachten die je ervaart of over kansen die je wilt grijpen. Laat ons weten welke vraag jij je instrumentmaker zou willen stellen, en wij maken er een echte ‘Talking Card’ van! Je krijgt dan een complete set kaarten thuisgestuurd, zodat je je goed kunt voorbereiden of de set kunt meenemen naar de afspraak met je instrumentmaker.

Ga naar www.ossur.nl/startdedialoog en stuur je vragen in, dan sturen wij je een set met ‘Talking Cards’ op, inclusief jouw eigen vragen. En dan: op naar dat gesprek met je instrumentmaker!

 De actie loopt tot 15 mei 2018.

 

Written by

Mijn naam is Harry Dietz, ik ben van 1956, en al ruim veertig jaar actief binnen de Nederlandse gehandicaptenwereld als bibliothecaris, tekstschrijver en websitebouwer en -beheerder. Sinds 2014 ben ik redacteur van het magazine 'Kort&Krachtig!'. Sinds begin 2018 beheer ik de website van KMK.