Het laatste nieuws:

HomeOproepenProefpersonen gezocht voor WHEELS, een leefstijlapp voor rolstoelgebruikers

Proefpersonen gezocht voor WHEELS, een leefstijlapp voor rolstoelgebruikers

WHEELS is een nieuwe leefstijlapp voor rolstoelgebruikers. De app bestaat uit een beweeg-, voedings- en ontspanmodule. De ontwikkelaars van deze app (Reade Revalidatie, Heliomare, de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Inholland) zijn op zoek naar mensen met een dwarslaesie of beenamputatie die de app willen testen.
Bent u tussen de 18-75 jaar oud, hebt u minstens één jaar een dwarslaesie of beenamputatie(s), bent u rolstoelafhankelijk bij het afleggen van grotere afstanden en wilt u met behulp van een app werken aan een gezonde leefstijl op het gebied van bewegen/sporten, voeding en/of ontspanning? Dan kunt u met deze test meedoen!

In dit onderzoek gebruikt u gedurende twaalf weken een leefstijlapp om uw eigen leefstijldoelen na te streven op het gebied van bewegen, voeding en/of ontspanning. De helft van de deelnemers wordt op afstand begeleid door een leefstijlcoach, de andere helft maakt alleen gebruik van de app. Loting bepaalt wie een coach krijgt toegewezen. Ten behoeve van het onderzoek bezoekt u drie keer het revalidatiecentrum (Reade, Amsterdam of Heliomare, Wijk aan Zee) voor metingen, vult u tweemaal een vragenlijst en voedingsdagboek in en draagt u driemaal gedurende vijf aaneengesloten dagen en nachten een bewegingsmonitor om uw pols.
Het onderzoek vindt plaats tussen januari en mei 2019.
Wilt u graag meer informatie of wilt u zich aanmelden? Mail of bel: Leonie te Loo (leonie.teloo@inholland.nl, 0621115544) of Jasmijn Holla (j.holla@reade.nl, 0621115546).