Het laatste nieuws:

HomeOproepenProefpersonen gezocht!

Proefpersonen gezocht!

Mijn naam is Floris Dankaart. Ik studeer aan de Medische Faculteit in Nijmegen. Als hobbyproject heb ik een zogenaamde Smart Mirror gebouwd. Dit is een spiegel met een scherm erachter, waarop bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen of video’s kunnen verschijnen.  Voor een impressie van een (andere) Smart Mirror, kunt u hier klikken  

Vanuit mijn studie dacht ik direct na over de toepassingen van de technologie in de gezondheidszorg.

Personen met een amputatie hebben vaak baat bij fysiotherapie. Ik denk dat mijn Smart Mirror, in combinatie met de juiste software, kan helpen bij het uitvoeren van bijvoorbeeld looptraining. Een mogelijk voordeel kan zijn dat de oefening met meer precisie thuis uitgevoerd kan worden.

Uiteraard ben ik zeer benieuwd wat de beoogde eindgebruiker, u, er van vindt. Mist u een ledemaat en maakt u gebruik van fysiotherapie, of heeft u dat in het verleden gedaan? Dan zou ik u zeer dankbaar zijn als ik u mag spreken om feedback te krijgen op dit idee. Dit kan telefonisch, per e-mail of in persoon.

Als u mij zou willen helpen (alle feedback is welkom) dan kunt u mij het beste benaderen via mijn e-mailadres: f.dankaart@student.ru.nl . Dan kan ik u een e-mail sturen met een voorstel voor een afspraak. Alle feedback is welkom!

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet