Het laatste nieuws:

HomeOproepenProefpersonen gezocht!

Proefpersonen gezocht!

BEENPROTHESE-GEBRUIKERS GEZOCHT!
Beenprothese-gebruikers gezocht voor evaluatie smartphone app.

Geachte lezer,

Wij (Yorick Vernooij en Max Lieftink) zijn studenten Orthopedische Technologie aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en zijn bezig met een afstudeeronderzoek naar de gratis “beenamputatie en prothese”-applicatie van George in der Maur. Met ons onderzoek willen wij de ervaringen met de applicatie onder de beenprothese-gebruikers in kaart brengen. Dit willen wij onderzoeken door interviews af te nemen met beenprothese-gebruikers die bereid zijn deze applicatie te gaan gebruiken, of reeds gebruiken.

De smartphone-applicatie is bedoeld ter ondersteuning van de beenprothese-gebruiker in het dagelijks functioneren. Wij hopen met ons onderzoek deze applicatie beter aan te laten sluiten op de behoeften van de gebruiker. Hierdoor kan de veiligheid en zelfredzaamheid van u en andere beenprothese-gebruikers vergroot worden.

Het éénmalige interview zal ongeveer 45 minuten duren, op een door u gestelde locatie. Deelname aan dit onderzoek is op vrijwillige basis. U kunt op ieder gewenst moment stoppen met het onderzoek, hiervoor hoeft geen reden afgelegd te worden. Vanzelfsprekend zal de informatie anoniem verwerkt worden.

Wilt u deelnemen aan ons onderzoek of heeft u vragen over ons onderzoek? Neem dan gerust contact op via de gegevens onderaan dit bericht.

Via de onderstaande link is de uitgebreide informatiebrief over ons onderzoek te vinden.
informatie brief

Alvast bedankt voor de moeite!

Max Lieftink
06-34331136
m.lieftink@student.fontys.nl

Yorick Vernooij
06-49684290
y.vernooij@student.fontys.nl

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet