Het laatste nieuws:

HomeOproepenOproep: figuranten voor Handicap.nl

Oproep: figuranten voor Handicap.nl

Voor een nieuwe commercial voor het nieuwe fonds Handicap.nl (Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten en gaan samen onder één nieuwe naam door) is Maartje Paans op zoek naar verschillende mensen. Ook naar mensen met een prothese!

Het idee is dat een leuke/mooie groep mensen, de elementen (soort grote decorstukken) uit het ‘nieuwe’ logo gaan opzetten (in een leuke sfeer) om er uiteindelijk tussen te staan, voor de foto, want: iedereen hoort bij de nieuwe naam: zowel verstandelijk en fysiek beperkten als mantelzorgers.

Het wordt een gezellige opnamedag, volgende week zondag 4 maart in Utrecht. Uiteraard worden de reiskosten vergoed en krijg je een mooie cadeaubon (50 Euro per persoon).

Belangstelling: neem dan contact op met Maartje Paans van ‘Mooie Mensen Casting & Coaching’, maartje.paans@mac.com, telefoon 06-5122315.

Zie ook: www.handicap.nl

Written by

Mijn naam is Harry Dietz, ik ben van 1956, en al ruim veertig jaar actief binnen de Nederlandse gehandicaptenwereld als bibliothecaris, tekstschrijver en websitebouwer en -beheerder. Sinds 2014 ben ik redacteur van het magazine 'Kort&Krachtig!'. Sinds begin 2018 beheer ik de website van KMK.