Het laatste nieuws:

HomeOproepenOproep: amputaties bij kinderen na een ongeluk

Oproep: amputaties bij kinderen na een ongeluk

Beste leden van KMK,
Wij zijn derdejaarsstudenten geneeskunde aan de Erasmus Universiteit en wij doen onderzoek naar amputaties bij kinderen na een ongeluk.
Met dit onderzoek willen wij inzicht krijgen in de oorzaken van de amputaties en in hoe kinderen met de amputatie omgaan. Daarmee kunnen wij een advies uitbrengen over hoe de nazorg voor deze kinderen verbeterd zou kunnen worden. Hiervoor hebben wij een vragenlijst samengesteld. Wij zouden het enorm waarderen als u deze lijst wilt invullen.

Dus bent u iemand die een amputatie heeft ondergaan op kinderleeftijd? Of ben jij een kind met een amputatie die is ontstaan na een ongeluk? Dan zouden wij graag 5 minuten van uw tijd willen vragen om de vragenlijst in te vullen. Die kunt u via deze link vinden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMo2BC5JqAwW_ZrSJX1o81knIlON8j5tgvvIeknGO1Ke8xMg/viewform?usp=sf_link.

Ihsane, Eva, Elsa, Nathan, Bart, Jurriaan.

Written by

Mijn naam is Harry Dietz, ik ben van 1956, en al ruim veertig jaar actief binnen de Nederlandse gehandicaptenwereld als bibliothecaris, tekstschrijver en websitebouwer en -beheerder. Sinds 2014 ben ik redacteur van het magazine 'Kort&Krachtig!'. Sinds begin 2018 beheer ik de website van KMK.