Het laatste nieuws:

HomeOproepenModellen gezocht voor een modeshow

Modellen gezocht voor een modeshow

Anna Walhof maakt kleding die geïnspireerd is op de Griekse beeldhouwkunst en op oude militaire uniformen. Stoere kleding dus! Anna is bezig met haar afstudeerproject aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en zoekt voor haar eindpresentatie jonge modellen met een osseointegratie of een bionische/bladeprothese. De afstudeershow is op 27 juni in Utrecht.

Anna zegt zelf: “Mijn concept gaat over een krachtig, sterk lichaam. Ik wil benadrukken dat het hebben van een prothese absoluut geen handicap is maar juist een tool. Ik wil dus een statement maken! Mijn collectie moet kracht en snelheid uitstralen.
Wie helpt mij uit de brand?!
Voor meer informatie kun je me altijd een e-mail of berichtje sturen op anna_walhof@hotmail.com“.

Written by

Mijn naam is Harry Dietz, ik ben van 1956, en al ruim veertig jaar actief binnen de Nederlandse gehandicaptenwereld als bibliothecaris, tekstschrijver en websitebouwer en -beheerder. Sinds 2014 ben ik redacteur van het magazine 'Kort&Krachtig!'. Sinds begin 2018 beheer ik de website van KMK.