Mario

HomeMario

marioWoonachtig helemaal in het zuiden des lands (als je me ooit bezoekt en je remt niet hard genoeg, ben je in Duitsland), maakt sinds februari 1973 deel uit van deze aardkloot. Mijn roeping was al gauw piloot worden, maar door het beroep van mijn vader (elektricien) groeide al gauw de fascinatie voor techniek, elektronica en alles wat daar me te maken heeft.

Door in het verleden een partner te hebben gehad met een dubbele beenamputatie, is de interesse voor het medische, de orthopedie en alles wat daarmee te maken heeft gegroeid en gegroeid, hierdoor in eerste instantie vrijwilligerswerk gaan doen via stichting De Benen Nemen (webmaster, forum moderator, reportages, ondersteuning bij lotgenotendagen etc), maar hierna al gauw de gedachte om zelf met 2 kompanen iets te gaan doen voor de lotgenotenzaak en een “begrip” worden in de grootste zin van het woord.

Verdere hobby’s, teveel om op te noemen, ik noem er een paar, digitale fotografie en video (DVD) bewerking, MySQL en PHP (hiermee is het forum gebouwd), bourgondiër in de reinste zin van het woord, m.a.w. ik houd erg van lekker eten en drinken, ga bij gelegenheid een keer graag uit, discotheek of café, of gewoon gezellig terras, maakt allemaal niet uit, pyrotechniek, heeft alles te maken met evenementen vuurwerken, maar niet alleen het ontsteken, maar ook onderzoek en veiligheid hiervan, en dan sport ik nogal graag (fietsen, acro, etc, etc). En dan natuurlijk een van mijn grotere passies wat mij dagelijks bezighoudt : KMK !

Mailen kan natuurlijk altijd.

Stuur Mario een e-mail: mario@kortermaarkrachtig.nl