Het laatste nieuws:

HomeEvenementenLooptrainingen bij Frank Dik

Looptrainingen bij Frank Dik

Wil je je looptechniek verbeteren? Zou je graag sneller en verder willen kunnen lopen? Wil je leren om met een blade te lopen en misschien zelfs weer te kunnen joggen? Frank Dik organiseert elke zaterdag tussen 15:00 en 16:30 uur bij Atletiekvereniging Hollandia Hoorn looptrainingen. En elke laatste zaterdag van de maand wordt in de ochtend een looptraining op het strand van Schoorl gehouden.

De trainingen zijn laagdrempelig, iedereen is welkom, of je nou wel of niet met een blade wilt lopen. De sfeer is informeel en er is genoeg tijd om met lotgenoten bij te praten. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Als je een blade wilt proberen of regelmatig tijdens de training gebruiken dan zijn er leenblades beschikbaar.
Op onderstaande filmpjes is te zien hoe de looptrainingen worden gegeven.

Voor meer informatie kun je Frank Dik (fdik@quicknet.nl) of Appie Rietveld (appierietveld@me.com) benaderen.

Written by

Mijn naam is Harry Dietz, ik ben van 1956, en al ruim veertig jaar actief binnen de Nederlandse gehandicaptenwereld als bibliothecaris, tekstschrijver en websitebouwer en -beheerder. Sinds 2014 ben ik redacteur van het magazine 'Kort&Krachtig!'. Sinds begin 2018 beheer ik de website van KMK.