Ledendag 2021

HomeLedendag 2021

UPDATE 24 AUGUSTUS 2021:

Het bestuur van KMK heeft tot zijn spijt moeten besluiten om de Ledendag 2021 in Apenheul niet door te laten gaan. Als gevolg van de strenge coronamaatregelen die op 18 september gelden, kunnen wij de deelnemers niet de dag bieden die wij voor ogen hadden. We hopen dat we de Ledendag in het voorjaar van 2022 wél kunnen laten doorgaan.

 

Aan alle leden van KorterMaarKrachtig
en
Aan alle kinderen en jongeren die bij Op een ander been gezet zijn aangesloten

Beste leden, beste kinderen en jongeren!

‘Onbeperkt apen kijken‘ wordt dit jaar het thema van de Ledendag van KorterMaarKrachtig op zaterdag 18 september.
Onbeperkt, omdat we elkaar weer kunnen ontmoeten zonder al te veel beperkende coronamaatregelen.
Apen kijken, omdat we dit jaar te gast zijn bij Apenheul in Apeldoorn.

Jullie hebben allemaal via e-mail of per brief een uitnodiging gekregen. Hieronder zetten we de gang van zaken nog eens op een rijtje en kun je je aanmelden voor deze dag.

Algemene informatie
Datum en tijd: 18 september 2021, van 10:00 tot in de middag (inloop vanaf 9:00 uur)
Plaats: Apenheul, Apeldoorn, J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn, telefoon: 055-3575757.
Calamiteitentelefoon: 06-22111485.

Vervoer
Parkeren op de parkeerplaats. Voor mensen die minder mobiel zijn, maken we gebruik van pendelbusjes. Die brengen je van de ingang van het apenpark naar de locatie waar de Ledendag plaatsvindt. Eén onderdeel van het programma vindt waarschijnlijk plaats op de atletiekbaan van AV34. Daar kun je ook met de pendelbusjes naartoe gebracht worden.

Kosten
U betaalt alleen de reiskosten en eventuele parkeerkosten. De rest van de dag, inclusief de lunch en de entree van het apenpark, is gratis.

Coronamaatregelen (belangrijk!)
Bij de ingang wordt gecontroleerd of alle deelnemers van 12 jaar en ouder een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test kunnen tonen. Zo niet, dan kunnen wij je helaas niet toelaten, Uitzonderingen zijn niet toegestaan! En áls de maatregelen in september toch weer strenger worden, dan houden wij ons daar uiteraard aan.