Het laatste nieuws:

HomeOproepenKunst project Zwolle

Kunst project Zwolle

Beste lezer,

Mijn naam is Roemer Scholten,
momenteel ben ik voor Family Affairs, een productie bedrijf uit Amsterdam, bezig met de productie van een kunst project in Zwolle.
Het Project heet ‘Portal’.
Portal zal een beeld geven van wat er vroeger gebeurde in Zwolle maar ook van wat er in het heden gebeurt en wat er mogelijk in de toekomst zou kunnen gebeuren.
Behalve dat er door de hele stad heen een soort blauwe lijn komt met verschillende kunst projecten zal er op het station van Zwolle een grote video muur komen waar bepaalde beelden op afgespeeld worden.

Voor het maken van de beelden is Family Affairs verantwoordelijk.
We zullen deze beelden maken in de zelfde tulpglas waar ze afgespeeld worden om zo een soort tijd tunnel te creëren. We zullen mensen in allemaal verschillende klederdracht filmen die door de tunnel lopen, het loopt uit een van ridders en boeren tot mensen uit de toekomst.

Voor dit project zijn wij opzoek naar iemand die of een hele arm mist of een deel er van. Deze persoon zou dan ook door de stations tunnel lopen en door middel van visual effects zullen wij later een mechanische arm in op beeld laten verschijnen. Je krijgt dan dus het idee dat deze persoon uit de toekomst deels mens deels robot is.

Wij nemen dit hele project natuurlijk op in Zwolle dus we zijn eigenlijk ook opzoek naar iemand die woont in Zwolle.

Ik hoop dat u mij zou kunnen helpen,

Met vriendelijke groet,

Roemer Scholten.
06-46201684.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet