Het laatste nieuws:

HomeGeen categorieKMK-secretaris Henk van der Pol overleden

KMK-secretaris Henk van der Pol overleden

Het bestuur van KorterMaarKrachtig ontving vanmorgen het verdrietige nieuws dat onze zeer gewaardeerde secretaris en vriend Henk van der Pol gisteren op 67-jarige leeftijd is overleden.
Henk was sinds de oprichting van KorterMaarKrachtig in 2013 onze secretaris. Hij stond altijd klaar om antwoord te geven op vragen, mee te denken en te proberen de vereniging zo goed mogelijk te laten functioneren. De laatste jaren verslechterde zijn gezondheid en moest hij regelmatig in het ziekenhuis worden opgenomen.
Wij wensen zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

Er is gelegenheid tot condoleren op zaterdag 17 februari 2018 van 12:30 tot 13:45 uur in het Uitvaartcentrum, Noordzijde 59, 2411 RC Bodegraven. De crematieplechtigheid is op zaterdag 17 februari 2018 om 15:00 uur in de aula van Crematorium Alphen aan den Rijn, Verlengde Aarkade 22, 2406 LB Alphen aan den Rijn. In de ontvangkamer van het crematorium wordt daarna het glas geheven op het leven van Henk.

 

 

Written by

Mijn naam is Harry Dietz, ik ben van 1956, en al ruim veertig jaar actief binnen de Nederlandse gehandicaptenwereld als bibliothecaris, tekstschrijver en websitebouwer en -beheerder. Sinds 2014 ben ik redacteur van het magazine 'Kort&Krachtig!'. Sinds begin 2018 beheer ik de website van KMK.