Het laatste nieuws:

HomeGeen categorieJongeren gezocht!

Jongeren gezocht!

Geacht verenigingslid van Ieder(in),

 

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende.

 

Voor een grote groep jongeren met een beperking of chronische ziekte vormt onderwijs de basis voor kansen op werk. Kansen op werk vergroten de mogelijkheden om mee te kunnen doen in de samenleving. In de doorstroom tussen onderwijssoorten en de aansluiting naar (het vinden) van werk gaat nog wel eens wat mis. Dat wil Ieder(in) graag verbeteren en ombuigen met praktische oplossingen. Daarom is het van belang dat er eerst zicht komt op de ervaringen van jongeren en samen met hen te kijken naar hoe het beter kan. Ieder(in) heeft een korte vragenlijst samengesteld, die jongeren tot 30 jaar kunnen invullen.

Opleiding gevolgd en werk gezocht? Laat ons weten hoe dat ging!

 

Hoe heb jij met je beperking je opleiding doorlopen? En hoe gaat het sindsdien met werk zoeken en vinden? Ben jij jonger dan 35 jaar en wil je je ervaringen met school en werk doorgeven? Vul dan deze vragenlijst in van Ieder(in). Het kost je maar tien minuten.

 

Met je antwoorden help je Ieder(in) om ervoor te zorgen dat jongeren met een beperking goed onderwijs kunnen volgen – net als iedereen. En dat ze daarna ook aan werk kunnen komen. Ieder(in) doet dat door alle ervaringen te verzamelen en door te geven aan de overheid, werkgevers en organisaties die zich inzetten voor jongeren met een beperking.

 

Wil je deze oproep helpen verspreiden zodat zoveel mogelijk jongeren hun ervaringen kunnen doorgeven? Geef dit bericht of deze flyer door via social media, een nieuwsbrief, bijeenkomst of website.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet