Het laatste nieuws:

HomeEvenementenJeugdkamp in Duitsland

Jeugdkamp in Duitsland

BMAB is de Duitse zusterorganisatie van KorterMaarKrachtig. Zij organiseren van 1 tot 8 augustus 2018 weer een vakantiekampweek voor kinderen en jongeren met een amputatie of reductiedefect. Deze week wordt gehouden in Wedemark, een plaats in de buurt van Hannover. Ook Nederlandse kinderen en jongeren tussen de 9 en 17 jaar kunnen aan die vakantieweek deelnemen. De voertaal is Duits, maar de meeste begeleiders spreken ook Engels.

Tijdens deze week kun je kanoën, klimmen, meedoen aan een sportdag, zwemmen, boogschieten en nog veel meer. Je overnacht in een echte blokhut. Deelname is gratis, behalve het vervoer van en naar het jeugdkamp. Dit jaar kunnen 70 kinderen en jongeren meedoen, dus wees er snel bij!

Alle informatie en een inschrijfformulier over de kampweek is te vinden op www.ampucamp.de.

Written by

Mijn naam is Harry Dietz, ik ben van 1956, en al ruim veertig jaar actief binnen de Nederlandse gehandicaptenwereld als bibliothecaris, tekstschrijver en websitebouwer en -beheerder. Sinds 2014 ben ik redacteur van het magazine 'Kort&Krachtig!'. Sinds begin 2018 beheer ik de website van KMK.