Het laatste nieuws:

HomeEvenementenInformatieavond voor armprothesegebruikers op 6 februari

Informatieavond voor armprothesegebruikers op 6 februari

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van armprothesen? Hoe voorkom ik lichamelijke overbelasting? Deze en alle andere vragen kunt u stellen op de informatieavond voor en door armprothesegebruikers op 6 februari 2020 in Zwolle. De avond wordt georganiseerd door ProReva en Vogellanden. Het programma is interactief en compact, waarbij vooral ingegaan wordt op uw vragen en informatiebehoefte. Luister, vertel en deel tips met andere armprothesegebruikers!

Geef aan welke onderwerpen u interessant vindt

Om het programma zo veel mogelijk op uw wensen af te stemmen, horen wij graag welke onderwerpen u interessant vindt, bijvoorbeeld:

  • De nieuwste prothesen en technieken
  • Trainingsmogelijkheden; handiger worden met de prothese
  • Uitoefenen sport/hobby & mogelijkheden, inclusief auto-, motorrijden of fietsen
  • Behandeling en/of voorkomen van lichamelijke overbelastingsklachten
  • Kosten van prothesen en vergoedingen door de zorgverzekeraar
  • Vragen stellen aan specialisten (orthopedisch instrumentmaker, revalidatiearts, fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werker)
  • Ervaringen uitwisselen met andere prothesegebruikers

U kunt de onderwerpen bij uw aanmelding doorgeven.

Er zijn verschillende deskundigen aanwezig

Naast de leden van het revalidatieteam van Vogellanden en instrumentmakers van ProReva, zijn Stel Orthopedie, KorterMaarKrachtig en Ottobock aanwezig. Ottobock vertelt over “patroonherkenning”, de nieuwste toepassing bij de aansturing van myo-elektrische prothesen.

Meld u aan!

U kunt zich aanmelden via www.vogellanden.nl/armprothese. U kunt ook bellen met ProReva. Het telefoonnummer is (038) 4672720. Graag tot ziens in Zwolle op 6 februari 2020!