Het laatste nieuws:

HomeArtikelenIedereen is anders geboren

Iedereen is anders geboren

‘Iedereen is anders geboren‘ is een vrolijk boekje over een klas met hele gewone kinderen. Gewone kinderen, die toch allemaal iets speciaals hebben. Ze zien er allemaal anders uit, vinden allemaal iets anders leuk of lekker en hebben allemaal iets dat anders is.
Kortom, ze zijn allemaal anders geboren! Het (voor)leesboek is vooral geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Een van de kinderen in het boek is Paul, hij is geboren met een armreductie. Andere kinderen in het boek hebben bijvoorbeeld een allergie, zijn geboren met een schisis of hebben dyslexie. Dit komt op een luchtige manier aan de orde.
De nadruk in het boekje ligt vooral op alles wat de kinderen leuk en lekker vinden of waar ze goed in zijn.

Het doel van het boekje is dat kinderen die iets speciaals hebben zich herkennen in het boekje, dat ze zien dat er met iedereen wel iets is en dat kinderen leren om elkaar te accepteren zoals ze zijn.

Bij het boekje hoort de website www.iedereenisandersgeboren.nl. Hier kunnen kleurplaten gedownload worden, maar ook vervolgverhaaltjes over wat de kinderen uit het boekje samen beleven.
Daarnaast kunnen ouders met een kind dat iets heeft dat niet in het boekje voorkomt, vragen om een maatwerk verhaaltje over het kind. Dit verhaaltje wordt dan toegevoegd aan het bestaande boekje. Momenteel bevat het boek dus een verhaal over een jongen met een armreductie, maar het zou ook mogelijk zijn om een verhaaltje toe te voegen over een kindje met een beenprothese. Een voorbeeld hiervan heb ik bijgesloten.

We zouden u willen vragen om de publicatie van dit boekje bekend te maken onder uw leden. Daarnaast kunt u het ons altijd laten weten als u interesse heeft in een maatwerkboekje.

Indien u nog andere vragen heeft kunt u vanzelfsprekend altijd contact met mij opnemen.

Alvast heel hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,

Hanneke Bruintjes

Uitgever

B-Publishing

Dreeslaan 5

7971 CH Havelte

Tel: 0651566503

info@b-publishing.nl

www.b-publishing.nl

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet